El comitè denuncia que l'empresa no respecta les mesures de prevenció de riscos laborals

Vaga al centre d'Elecnor de Sant Feliu de Llobregat els dies 2 i 3 de novembre


Foto El comitè d’empresa del centre de treball que Elecnor té a Sant Feliu de Llobregat ha convocat dues jornades de vaga de vint-i-quatre hores els propers dies 2 i 3 de novembre perquè l’empresa no respecta les mesures de prevenció de riscos laborals i per denunciar també l’acomiadament d’un treballador de seixanta-tres anys, després de patir un accident laboral.

El dilluns 2 de novembre, els treballadors i treballadores es concentraran a partir de les 7 h a les portes del centre de treball (carrer de la Indústria, 20) per reivindicar la readmissió del company acomiadat i unes condicions de treball dignes i segures.

El dimarts 3 de novembre traslladaran la protesta davant la seu d’Endesa a Barcelona (avinguda de Vilanova, 12), on es concentraran entre les 11 i les 12 h.

CCOO d’Indústria de Catalunya dona suport a la vaga i a les reivindicacions de la plantilla i exigeix a Elecnor el compliment estricte de les mesures de prevenció i seguretat necessàries per al desenvolupament de l’activitat del seu personal, que es dedica al manteniment de les instal·lacions i la xarxa elèctrica d’Endesa.


30/10/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.