Inici de curs

La Federació d'Educació de CCOO demana una tornada a les aules segura


Avui, 14 de setembre, s’inicia el curs escolar 2020-2021. La Federació d’Educació de CCOO de Catalunya vol realçar el valor de la feina dels treballadors i treballadores per preparar les aules després de sis mesos de pandèmia de coronavirus, i perquè l'alumnat les torni a trobar acollidores i segures i hi torni a gaudir dels aprenentatges i de l’amistat.

Ara bé, per a CCOO, el Govern no ha fet la seva part de feina. S’ha dedicat a fer discursos en lloc de posar els recursos per reduir les ràtios, per incrementar la neteja i la desinfecció o per garantir els equips de protecció necessaris.

Des de la Federació d’Educació de CCOO s’ha continuat treballant durant tot l’estiu per intentar que això no passés. Les escoles han d’obrir i no han de ser un pol de contagi. Per això, el sindicat continuarà batallant amb tots els mitjans necessaris i s’ofereix per assessorar i ajudar els treballadors i treballadores i reclamar col·lectivament el que calgui en defensa dels seus drets.

Podeu veure el missatge de Manel Pulido, secretari general de la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya:
https://educaccio.cat/2020/educacio/per-una-tornada-segura-missatge-de-manel-pulido-secretari-general-de-ccoo-educacio/

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 14 de setembre de 2020
14/09/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.