Durant l'estiu les altes temperatures poden perjudicar la salut de les persones treballadores

Guia 'La intervenció sindical davant l'exposició a temperatures excessives en època de la COVID-19'


Foto Durant l’estiu les altes temperatures poden perjudicar la salut de les persones treballadores.  

Les mesures implantades davant la COVID-19 poden amplificar l’especial sensibilitat de les persones treballadores i els riscos d’exposició a temperatures inadequades.

 A la guia La intervenció sindical davant l'exposició a temperatures excessives en època de la COVID-19 exposem pautes per a la intervenció sindical en la gestió integrada de les mesures preventives contra el coronavirus i aquelles dirigides a evitar temperatures extremes o incòmodes. Les més importants són:


- Cal prevenir l’impacte que l’aplicació de les mesures preventives davant la COVID pot tenir durant les èpoques de més calor.

- Les mesures sanitàries que la teva empresa apliqui davant la COVID-19 no poden suposar un risc per a la salut dels treballadors i treballadores.

- L’ús continuat de mascareta o de gel hidroalcòholic pot suposar un risc quan es treballa a altes temperatures.

- Algunes persones especialment sensibles a la COVID-19 són també especialment sensibles a les altes temperatures. Cal protegir-les bé quan s’apliquen mesures davant la COVID que poden generar més risc quan es treballa amb calor.


Per a informació general sobre la temperatura com a risc laboral, també pots consultar el nostre díptic Temperatura. Riscos i PRL.
21/07/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.