Els comitès de TV3 i Catalunya Ràdio reclamem al Parlament que es compleixi la Llei de la CCMA


Foto Els comitès d'empresa de TV3 i Catalunya Ràdio han adreçat novament una carta als grups parlamentaris i a l'opinió pública reclamant el compliment de la Llei de la CCMA aprovada el novembre passat:

Benvolguts, benvolgudes,
Els comitès d'empresa de TV3 i de CR manifesten un cop més al Parlament i a l'opinió pública la necessitat de desenvolupar la reforma de la Llei de la CCMA aprovada l'octubre de 2019 i d'elegir un nou Consell de Govern d'acord amb els criteris d'independència i professionalitat que s'hi preveuen. Un consell que haurà de nomenar noves direccions de TV3 i Catalunya Ràdio a partir d'un concurs públic previst també a la llei.
Ens resulta incomprensible un retard tan gran a aplicar una llei que va ser aprovada amb la unanimitat dels grups parlamentaris i que ha d'assegurar una governança de la corporació amb consens polític i suport social per consolidar uns mitjans públics al servei de tota la ciutadania.
Cordiament,
Comitè d'empresa de TV3
Comitè d'empresa de Catalunya Ràdio
16/07/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.