Lluita digital 350. CCOO lliura els comptes auditats i la memòria d'activitat del 2019 a la Sindicatura de Comptes de Catalunya amb un resultat positiu


Foto Aquesta publicació digital arriba per correu electrònic, amb una periodicitat quinzenal, a tots els afiliats i afiliades que ho desitgen, completa la informació de la revista en paper Lluita Obrera i afegeix un plus d'actualitat a la informació del sindicat.

En aquest número parlem de l'entrega dels comptes auditats i la memòria d’activitat del 2019 a la Sindicatura de Comptes; l'enquesta elaborada per CCOO i la UAB que mostra el fort impacte de la crisi de la COVID-19 en la salut dels treballadors i treballadores; la pèrdua d’efectius a l’Administració general de l’Estat, i els nous descomptes i actualitzacions per a afiliats i afiliades, entre altres informacions.

Fes clic per veure el número 350 del Lluita Digital.

Si encara no t'hi has subscrit, fes-ho ara! 

Subscripció gratuïta al Lluita Digital.
15/07/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.