CCOO demana a l'empresa que ara es bolqui en la reindustrialització de la planta de Rubí

S'arriba a un principi d'acord sobre el pla de sortida de Continental Automotive


Foto En la darrera reunió de la mesa de negociació sobre Continental Automotive, amb la mediació de l’Administració, celebrada ahir, les parts han arribat finalment a un principi d’acord sobre el pla de sortida de les treballadores i treballadors de la planta de Rubí. Aquest preacord ha de ser ratificat per la plantilla en les assemblees del proper dia 1 de juliol.

El principi d’acord preveu un pla de prejubilacions per a les persones que tinguin a partir de 55 anys en el moment de sortida i, mitjançant un conveni especial amb la Seguretat Social, se’ls complementarà la prestació fins arribar entre el 80 i el 100 % del salari, en funció de l’edat. Per a la resta de treballadores i treballadors s’han pactat unes indemnitzacions de 62 dies per any treballat amb un màxim de 44 mensualitats. També s’ha acordat una quantitat de 500 € per any treballat més un lineal de 1.000 € per a tota la plantilla.

CCOO d’Indústria valora positivament aquest principi d’acord, ja s’han aconseguit unes bones condicions per al conjunt de la plantilla, i espera que un cop tancat el tema de la sortida, la direcció de Continental Automotive es bolqui plenament en la reindustrialització de la planta de Rubí, un tema que continua parat i que per a CCOO és prioritari.

CCOO apressa la direcció de Continental Automotive a avançar en la reindustrialització per garantir una alternativa industrial per a la planta de Rubí que permeti el manteniment de la màxima ocupació possible.
26/06/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.