COVID-19: eines per la reconstrucció

'Butlletí Treball, Economia i Societat' (juny del 2020)


Foto Et presentem un nova edició especial del Butlletí Treball, Economia i Societat:

Butlletí núm. 7

- Editorial: posar les persones al centre de la reconstrucció social i econòmica.

- Dossier monogràfic: encapçalem el dossier amb l’important document de CCOO de Catalunya d’anàlisi, diagnosi i propostes de reconstrucció. Continuem amb articles, entrevistes i manifestos que aborden la sortida d’aquesta crisi global des de multiplicitat de perspectives: l’econòmica, la social, l’ecofeminista, l’europea, la de la salut laboral o la de l’economia social.

- Nota de conjuntura econòmica: l’impacte de la crisi de la COVID-19 requereix una anàlisi de la situació econòmica i social en l'àmbit global, europeu, estatal i català. També de les mesures polítiques orientades a treballar per la represa econòmica. És el que presentem en aquesta nota de conjuntura..

Hemeroteca: consulta els anteriors números del Butlletí Treball, Economia i Societat.
09/06/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.