Demà dimarts, 26 de maig, a les 12 hores, al canal de YouTube del sindicat (https://youtu.be/Tejx-gbtHYs) i pel web www.ccoo.cat

Acció Jove - Joves de CCOO de Catalunya celebra una assemblea virtual


Foto Demà dimarts, 26 de maig, a les 12 hores, Acció Jove - Joves de CCOO de Catalunya organitzarà una assemblea virtual, que es podrà seguir pel canal de YouTube del sindicat (https://youtu.be/Tejx-gbtHYs) i també pel web www.ccoo.cat.

A l'assemblea, a més de debatre sobre la situació laboral del jovent, s'hi proposaran les candidatures de la delegació final d’Acció Jove que assistirà a la Conferencia Confederal de Juventud de CC.OO., prevista per al 17 de juny.

En aquesta assemblea virtual, hi intervindran, entre d’altres, Irene Ortiz, coordinadora d'Acció Jove - Joves de CCOO de Catalunya, i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

Més informació a Internet:
https://www.ccoo.cat/aspnet/agenda_acte.aspx?id=62697

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 25 de maig de 2020


Agenda:
Dimarts, 26 de maig, del 2020
a les 12.00 hores
YOUTUBE https://youtu.be/Tejx-gbtHYs i
WEB https://www.ccoo.cat
25/05/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.