Com a treballador o treballadora de la logística has de poder fer la teva feina en condicions segures.

Els treballadors i treballadores de la logística no han de pagar la crisi del coronavirus


Foto Com a treballador o treballadora de la logística has de poder fer la teva feina en condicions segures. Per això, l’empresa ha de:

- Garantir un pla preventiu o de contingència, negociat amb la representació legal dels treballadors i treballadores (RLT), amb protocols clars i mesures preventives i organitzatives.
- Proporcionar informació i formació sobre higiene i mesures de protecció.
- Garantir el manteniment de la distància mínima de seguretat d’1,5 m o 2 m entre les persones treballadores a tot el centre de treball.
- Augmentar la freqüència de la neteja i la desinfecció de les eines i de tot el centre de treball.
- Posar a disposició de les persones treballadores la quantitat suficient de guants d’un sol ús, mascaretes i gel desinfectant.
- Flexibilitzar el temps durant la jornada de treball per permetre una correcta higiene i el manteniment de les mesures de seguretat.
- Establir procediments d’actuació davant de possibles casos de persones amb símptomes o contagiades de COVID-19 per evitar contagis al centre de treball.
- Evitar l’exposició de les persones especialment vulnerables al virus, com les que tenen problemes respiratoris crònics, cardiovasculars o diabetis, i les embarassades.
- Garantir la mateixa protecció a les persones treballadores d’empreses de treball temporal, transportistes i altres proveïdors o subcontractes que accedeixin al centre de treball.

Si l’empresa no et facilita les mesures per garantir la teva seguretat a la feina, truca a CCOO al 933 100 000 o fes la teva consulta al formulari següent:
https://consulta.ccoo.cat/
Els treballadors i treballadores de la logística no han de pagar la crisi del coronavirus
Els treballadors i treballadores de la logística no han de pagar la crisi del coronavirus
21/04/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.