Crisi del coronavirus

CCOO a l'Hospitalet treballa en conjunt amb agents socials, ajuntament i altres entitats per donar respostes davant la crisi provocada per la COVID-19


En les últimes setmanes, des de CCOO de l'Hospitalet hem fomentat la comunicació constant amb l’Ajuntament de l'Hospitalet i entre els agents socioeconòmics més representatius de la ciutat (UGT, AEBALL i Pimec) per  socialitzar la informació de cada agent, valorar la situació i proposar respostes a escala local davant l'emergència econòmica i social ocasionada per la crisi sanitària del coronavirus causant de la COVID-19.

Com a resultat, ens hem coordinat per començar a impulsar, de manera consensuada, accions concretes que ajudin a pal·liar els efectes negatius en les treballadores i treballadors de la ciutat, així com també continuar el diàleg social. La voluntat de seguir amb la concertació social s'ha reafirmat i per això estem agilitzant la redacció i signatura d'un nou Pacte social per l'ocupació, dissenyat d'acord amb les necessitats actuals.

D'altra banda, estem donant suport a algunes iniciatives del teixit associatiu de la ciutat, com les campanyes solidàries de la XESLH (Xarxa d'Economia Social de l'Hospitalet), que estan dirigides a fomentar l'ajut entre veïnes i ajudar a persones vulnerables i a les que treballen tenint cura d'altres persones: https://twitter.com/xeslh/status/1245745207154483200.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 17 d'abril de 2020
17/04/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.