Un aliment és ric en greix o ric en grassa?


Foto
Un aliment és ric en greix o ric en grassa? En greix
En l’àmbit de l’alimentació i la gastronomia, el nom que es fa servir per expressar una substància d’origen orgànic insoluble en aigua és greix i no pas grassa.
Des de la Federació de Sanitat acaben de presentar un informe sobre els avantatges i els inconvenients del greix animal.

16/04/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.