CCOO Catalunya reclama al Govern mesures contundents de suport per atendre el pagament del lloguer durant aquesta crisi de la COVID-19


Foto Des de CCOO valorem positivament les mesures previstes en el RDL 8/2020 en l'àmbit d'aplicació de la moratòria de deute hipotecari per als que pateixen dificultats extraordinàries per atendre'n el pagament. No obstant això, alertem que hi ha un buit molt important pel que fa al pagament de lloguer de l'habitatge habitual.

Milers de treballadores i treballadors, i les seves famílies, s'estan veient severament afectades i estan veient reduïts els seus ingressos, de manera que es trobaran amb grans dificultats per donar cobertura a les seves necessitats bàsiques, com el pagament del lloguer. És per això, que reclamem a el Govern que inclogui mesures contundents de suport per atendre el pagament del lloguer.

Per això també estem donant suport a iniciatives que ajudin les persones més vulnerables, i de manera organitzada, exigim al Govern noves mesures, lleis i fórmules per donar suport als més afectats en matèria d'habitatge, mentre duri aquesta crisi:
http://change.org/NoPuedoPagarElAlquiler

Des de CCOO Catalunya estem treballant en propostes, tant a escala confederal com autonòmica, que ajudin a garantir el dret a l'habitatge de les treballadores i treballadors, així com a protegir la seva funció social durant aquesta crisi provocada pel COVID-19.
19/03/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.