És el mateix estar aïllat que estar confinat?


Foto
És el mateix estar aïllat que estar confinat? No exactament 

Aïllament prové del mot ‘illa’ i implica que una persona que té una malaltia contagiosa ha d’estar completament separada de la resta per evitar-ne la transmissió. En canvi el confinament, que prové de ‘límit, frontera’, comporta la idea de reclusió. En aquest cas la persona pot estar sana però es recomana tancar-la en un espai delimitat per impedir que pugui emmalaltir.
Aquestes sovint són mesures que es prenen per salut pública o per seguretat ciutadana.
Si voleu informació  de tipus laboral sobre tot allò que afecta el COVID-19, aneu a: https://www.ccoo.cat/aspnet/coronavirus.aspx

 
18/03/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.