Protecció a la maternitat i a la lactància


Foto La Constitució espanyola recull com a drets fonamentals la protecció de la salut i la no discriminació per raó de sexe, i és en aquest sentit que ha de ser protegida la maternitat davant de possibles riscos laborals.

L'article 26 de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals (LPRL) contempla les obligacions preventives de les empreses per a preservar la salut de les treballadores embarassades o en període de lactància i de la seva descendència. El compliment de la normativa és fonamental per a un doble objectiu: la protecció de la salut i evitar la discriminació en l'ocupació per embaràs, part recent o lactància.

CCOO de Catalunya ha elaborat els següents recursos amb les orientacions i indicacions a seguir en la protecció de l'embaràs i la lactància en les empreses:


24/02/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.