CCOO impulsa el grup d’homes feministes al sindicat

Demà dimarts, 25 de febrer, a les 10 hores, a la seu del sindicat a Barcelona, trobada sobre el paper de l’home en la lluita feminista

CCOO organitza una trobada per debatre sobre el paper que ha tingut i està tenint l’home en la lluita feminista, a més de generar un primer punt de trobada d’idees per impulsar un grup d’homes feministes al sindicat. L’acte es farà demà dimarts, 25 de febrer, a les 10.00 hores, a l’Espai l’Assemblea de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16, soterrani).

La trobada tindrà una primera part amb les ponències d’Octavio Salazar, jurista espanyol especialista en dret constitucional, especialment conegut pels seus treballs sobre igualtat de gènere i noves masculinitats; Miquel Missé, sociòleg i activista trans, i Esteve Bosch, responsable de Formació de la Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya. Després hi haurà un espai de preguntes i/o debat perquè els assistents puguin participar, a banda de la lectura d’un poema fet per la ocasió per Esteve Bosch, conegut artista dins del món del poetry slam.

El programa de l’acte es pot consultar a Internet:
https://www.ccoo.cat/noticia/228233/vine-a-la-trobada-dhomes-de-ccoo

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 24 de febrer de 2020

Agenda:
Dimarts, 25 de febrer, de 2020
a les 10.00 hores
Espai l’Assemblea CCOO – Via Laietana, 16, soterrani. BCN