Amb un dossier monogràfic sobre Transició Justa

Butlletí Treball, Economia i Societat (Gener de 2020)


Foto Et presentem una nova edició del Butlletí

Butlletí núm. 6

Inclou:

- Editorial: una reflexió sobre la necessitat de garantir el treball digne en un planeta sostenible.

- Dossier monogràfic: la transició ambiental justa que cal impulsar requereix una anàlisi aprofundida, capaç de comprendre multiplicitat de factors i perspectives i d’incloure debats i propostes. Així doncs, aquest dossier analitza: les propostes i les accions sindicals, l’economia circular, el canvi climàtic i les desigualtats, l’ecofemisme, l’emergència climàtica i els combustibles fòssils, les ciutats o la transició a la indústria de l’automòbil.

- Aula treball i societat: conferència sobre el dret de vaga, impartida per Joaquín Pérez Rey.

- Nota de conjuntura econòmica: un avançament sobre la situació econòmica el gener del 2020.

- Noves realitats: aquesta secció debat sobre les noves realitats que estan transformant el panorama actual i creen espais de precarietat social i laboral.

- Treball de postgrau: la clase trabajadora del siglo XXI: modelos de representación y participación sindical.

Hemeroteca: consulta la col·lecció completa dels butlletins Treball, Economia i Societat.
21/01/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.