Demà divendres, 20 de desembre, a partir de les 9.30 hores, al Palau Macaya de Barcelona (Pg. Sant Joan, 108), amb Javier Pacheco, secretari general del sindicat

CCOO de Catalunya organitza la jornada "Drets socials i immigració"


Demà divendres, 20 de desembre, a partir de les 9.30 hores, el Palau Macaya a Barcelona (Pg. Sant Joan, 108) acull la jornada “Drets socials i immigració”, organitzada per CCOO de Catalunya i amb col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”. Es fa per proximitat a la data del 18 de desembre, Dia Internacional del Migrant.

L’obertura es farà a càrrec de Josep Ginesta, secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Júlia Trias, cap de gabinet de la Regidoria de Drets de Ciutadania i Participació de l’Ajuntament de Barcelona; una persona de l’Obra Social “la Caixa”, i Toni Mora, secretari de Política Territorial, Acció Social, Barcelonès i Migracions de CCOO de Catalunya. Tot seguit, les taules rodones “L’accés a un treball digne i amb drets” (10 hores), “Un habitatge assequible i de qualitat” (11 hores), i “La lluita contra la discriminació i per la igualtat d’oportunitats” (12.30 hores). Finalment la cloenda (13.30 hores) la farà Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

Podeu accedir al programa complet a internet:
https://www.ccoo.cat/aspnet/agenda_acte.aspx?id=61859

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 19 de desembre de 2019

Agenda:
Divendres, 20 de desembre, de 2019
a partir de les 9.30 hores
Palau Macaya - Pg. Sant Joan, 108. BCN
19/12/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.