CCOO entrega una queixa al Síndic de Greuges sobre el funcionament de l’Administració General de l’Estat a Girona i les pèssimes condicions laborals de la plantilla

Demà, a Girona, a partir de les 11 hores del matí

Demà dimecres, 18 de desembre, a les 11 hores, al Centre Cívic de Santa Eugènia, CCOO de les Comarques Gironines aprofitarà la visita de l’equip del Síndic de Greuges a Girona per fer-li entrega d’un informe per denunciar l’important manca de recursos de l’Administració General de l’Estat a Girona. Aquest dèficit de recursos suposa que la ciutadania de les nostres comarques tingui greus problemes per gestionar coses tan importants com la jubilació, regularització a estrangeria, altes mèdiques de l’INSS, etc.

D’altra banda, la plantilla viu càrregues de treball desproporcionades i situacions d’estrès insostenibles que estan afectant la seva salut. La reducció de la plantilla a Girona triplica la de la resta de l’Estat i també és més gran que a la resta de demarcacions catalanes: ha sigut del 18% en 4 anys.

Per explicar aquesta i altres dades farem una atenció als mitjans de comunicació a l’entrada del centre cívic (c/ Santa Eugènia, 146, Girona), demà, a les 11 hores.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 17 de desembre de 2019

Agenda:
Dimecres, 18 de desembre, de 2019
a les 11.00 hores (declaracions)
Davant Centre Cívic Santa Eugènia – c/Santa Eugènia, 146. Girona