Díptic informatiu per a delegats i delegades de prevenció inclòs en la convocatòria d'accions transversals AT2018-0082

Díptic 'L'absentisme laboral. Conceptes i Prevenció de Riscos Laborals'


FotoL’OIT defineix l’absentisme com 'a no assistència a la feina per part d’un empleat o empleada que es pensava que hi assistiria.' 

Caldria distingir dos tipus d’absentisme laboral:
- justificat: la persona treballadora no es presenta al seu lloc de treball tenint justificació i avisa a l’empresa de la seva absència. Aquí s’inclouen drets de les persones treballadores com: vacances, baixes per malaltia, permisos retribuïts, etc.
- sense justificar: el treballador/a no es presenta al seu lloc de treball, sense avisar i sense justificació per l’absència.


Feu clic per veure:
- El díptic 'L'absentisme laboral. Conceptes i Prevenció de Riscos Laborals' (en català)
- el díptic 'El absentismo laboral. Conceptos y Prevención de Riesgos Laborales' (en castellà)


Finançat per:
Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social. Fundación Estatal para la Prevención de Riesgos Laborales.
16/12/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.