Díptic informatiu per a delegats i delegades de prevenció inclòs en la convocatòria d'accions transversals AT2018-0082

Díptic 'Protecció a la maternitat i a la lactància. Prestació i PRL'


Foto Les treballadores gestants o lactants experimenten canvis biològics durant aquests períodes que les fan especialment vulnerables a alguns riscos presents als llocs de treball (substàncies perilloses, postures, soroll, estrès, etc.) que poden danyar la salut de la mare, la del fetus i la del nounat.

La protecció a la salut i la no discriminació per embaràs o maternitat són drets fonamentals recollits a la Constitució i a la Llei orgànica 3/2007, per a la igualtat efectiva de dones i homes.


Feu clic per veure:
- El díptic 'Protecció a la maternitat i a la lactància. Prestació i PRL' (en català)
- El díptic 'Protección a la maternidad y a la lactancia. Prestación y PRL' (en castellà)


Finançat per:
Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social. Fundación Estatal para la Prevención de Riesgos Laborales.
12/12/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.