Jornada de debat metropolità “Progrés i drets de ciutadania. Diàleg social”

Demà divendres, 13 de desembre, a partir de les 9.30 hores, a la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16), amb els secretaris generals de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, i UGT de Catalunya, Camil Ros, i Jaume Collboni, primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona

Demà divendres, 13 de desembre, a partir de les 9.30 hores, a la sala 11 del primer pis de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16), els sindicats CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona organitzen la jornada de debat metropolità “Progrés i drets de ciutadania. Diàleg social”.

L’objectiu de la jornada és debatre sobre el paper d’administracions i agents socials i econòmics per l’assoliment d’objectius compartits, estratègics, de millora de les condicions de vida de la població en un entorn metropolità com el de Barcelona, que necessita coordinació i entesa.

A l’obertura participaran Olga Requena, de CCOO del Barcelonès Nord, i Raquel Gil, comissionada de Promoció de l’Ocupació i Polítiques contra la Precarietat de l’Ajuntament de Barcelona. La cloenda (13.30 hores) anirà a càrrec de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya; Camil Ros, secretari general d’UGT de Catalunya, i Jaume Collboni, primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona. A les 12 hores, Pacheco, Ros i Collboni hi atendran als mitjans de comunicació que ho requereixin.

Podeu accedir al programa complet a Internet:
https://www.ccoo.cat/pdf_documents/2019/programa_jornada_drets_ciutadania_metropolitana.pdf

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 12 de desembre de 2019

Agenda:
Divendres, 13 de desembre, de 2019
a les 9.30 hores (jornada); a les 12.00 hores (declas)
Sala 11 de CCOO – Via Laietana, 16, 1a planta. Barcelona