El preacord incrementa els llocs de treball, garanteix recol·locacions i aconsegueix millores econòmiques per als acomiadaments i prejubilacions

CCOO arriba a un preacord amb ServiAide (Grup Zurich) que redueix 155 persones de ser acomiadades per l'ERO


En el transcurs de les negociacions a ServiAide (Grup Zurich), CCOO ha forçat arribar a un acord a través de mobilitzacions que ha frenat el nombre de les persones afectades per l’ERO, de 224 acomiadaments inicials a només uns 60, que pretenia l’empresa justificant-se en causes organitzatives que malauradament les reformes laborals permeten.

El preacord inclou els següents punts:
- Desafectació de 70 persones que seran llocs de treball entre les empreses del Grup Zurich.
- 85 recol·locacions en els nous proveïdors (55 al RACC i 30 a Home Serve), sortint de ServiAide amb el 100 % de la indemnització pactada.
- Indemnització de 51 dies per any treballat amb un topall de 35 mensualitats.
- Prejubilacions des dels 55 anys amb conveni especial i el 80 % del salari net fins els 63 anys.
- Recol·locació garantida en el nou proveïdor per als casos sensibles que no continuïn a ServiAide.

CCOO proposarà l’aprovació del preacord en assemblea d’afiliació i de treballadors el proper dissabte, i en el seu cas serà signat el proper dilluns.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 4 d’octubre de 2019
04/10/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.