El 26 de setembre

Se signa el primer conveni col·lectiu dels ensenyaments no reglats de Catalunya


El proper 26 de setembre, la Federació d’Educació de CCOO signarà amb la patronal el primer conveni col·lectiu dels ensenyaments no reglats de Catalunya. Amb la signatura d’aquest conveni es posa fi a un bloqueig de la negociació col·lectiva durant deu anys i a la doble legislació en el sector.

S’unifiquen les condicions de treball de 10.000 treballadors i treballadores en més de 450 centres de treball a Catalunya (acadèmies d’idiomes, informàtica, reforç escolar, formació contínua, formació ocupacional, preparació d’oposicions, ensenyaments artístics i altres).

En aquests moments, la formació dels treballadors i treballadores és més important que mai, ja que representa un factor clau en la seva capacitat de mantenir o aconseguir feina de qualitat. Els ensenyaments no reglats són el centre d’aquesta formació al llarg de la vida, però la feina dels i les professionals que els imparteixen està poc valorada des del punt de vista polític i social.

Amb el conveni col·lectiu se signaran també taules salarials per als anys 2019, 2020 i 2021. A partir de l’any 2021 no hi haurà cap categoria professional per sota de 1.000 euros al mes.

La Federació d’Educació de CCOO atendrà els mitjans de comunicació el dijous 26 de setembre a partir de les 9.30 hores davant de la seu de la patronal a Barcelona (c/Roger de Llúria, 155).

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 23 de setembre de 2019

Agenda:
Dijous, 26 de setembre, de 2019
a les 9.30 hores
c/ Roger de Llúria, 155. BCN
23/09/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.