La Diputació de Barcelona dona suport al manteniment de la xarxa d'oficines del Centre d'Informació per a Treballadors estrangers a la província de Barcelona


Foto Aquest 2019, la xarxa d’oficines del CITE de CCOO de Catalunya a la província de Barcelona ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona. Aquest suport garanteix la continuïtat de les oficines del CITE a la província de Barcelona des d’on es dona assessorament gratuït en matèria d’estrangeria. A més, des de les diferents oficines del CITE també es dona assessorament als tècnics municipals i es fan assemblees informatives sobre drets i deures laborals i sobre el marc jurídic d'estrangeria, les quals estan adreçades a treballadors i treballadores estrangers, així com actuacions de sensibilització de la ciutadania sobre la realitat del fet migratori a Catalunya.

El suport a la tramitació de la documentació de persones en situació irregular representa un clar benefici tant per a les persones afectades com per al conjunt del territori. Disposar d'una situació administrativa regular els permet una millor integració social i laboral de les persones estrangeres. El mateix es pot dir de la resta de tràmits i informacions realitzades sobre la llei d'estrangeria, que garanteixen que la persona en situació regular pugui mantenir-la sense dificultats.

Finalment, també s'informa sobre mobilitat internacional de treballadors i treballadores per a totes aquelles persones que estan interessades a cercar una oportunitat laboral a l'estranger.
18/06/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.