Javier Pacheco participa en una jornada sobre el paper de l’autoritat laboral en els procediments d’acomiadament col·lectiu, organitzada per la consultora Lee Hecht Harrison

Demà dijous, 9 de maig

El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, participarà demà dijous, 9 de maig, en una jornada organitzada per la consultora de recursos humans Lee Hecht Harrison, sobre el paper de l’autoritat laboral en els procediments d’acomiadament col·lectiu.

Pacheco intervindrà en una taula-debat sobre el paper actual i futur de l’autoritat laboral des de la perspectiva dels agents socials i econòmics, on estarà acompanyat per Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya; Salvador Guillermo, secretari general adjunt de Foment del Treball, i Emma Gumbert, membre del Comitè Executiu de PIMEC. La taula estarà moderada per Alberto Blasco, soci i director del Departament de Dret Laboral de Garrigues a Catalunya. Aquesta taula començarà a les 10.15 hores.

La jornada tindrà lloc a l’Hotel Hilton de Barcelona (av. Diagonal, 589-591).

Com que la jornada està organitzada per la consultora Lee Hecht Harrison, si teniu interès en la seva cobertura informativa us recomanem que contacteu amb el seu servei de premsa (902 222 890).

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 8 de maig de 2019