Butlletí Treball, Economia i Societat (abril del 2019)

El Butlletí aporta una visió profunda sobre temàtiques concretes que formen part de l’acció, la reflexió i l’atenció del sindicat

Butlletí núm. 3 (abril del 2019)

Et presentem el tercer número del Butlletí Treball, Economia i Societat, de CCOO de Catalunya

Les desigualtats, analitzades des de múltiples perspectives, són el tema tractat en el dossier monogràfic del Butlletí. També inclou una nova secció dedicada a la sostenibilitat, amb un article sobre la transició energètica.

La secció Indicadors interactius de CCOO de Catalunya se centra en la mesura de la desigualtat i l’exclusió social, a partir de tres indicadors: índex de Gini, índex S80/S20 i taxa AROPE. S’afegeix una nota de conjuntura econòmica.

La secció Treballs del postgrau presenta el de Alícia Hernández: “Desigualdades en salud en Cataluña. Desigualdades sociales en salud y las políticas públicas para su reducción (2003-2018)”. Els papers del Seminari Salvador Seguí exposen el document “sobirania i interdependència.”

Ens pots fer arribar suggeriments i comentaris, així com sol·licitar altes, modificacions o baixes del Butlletí a l’adreça de correu electrònic [email protected]

Números anteriors del Butlletí Treball, Economia i Societat:

Núm. 2 (novembre de 2018)
Núm. 1 (Juny de 2018)