CCOO a CaixaBank demana que a la negociació del procés de reestructuració es retirin sortides forçoses i la mobilitat forçosa

Reunió d’avui

Adjuntem el comunicat de premsa de la Secció Sindical de CCOO a CaixaBank:

CaixaBank: la negociació ha d’aclarir-se d’una vegada

Avui ha tingut lloc la sisena reunió de reestructuració de CaixaBank. CCOO hem llançat un missatge clar: pel bé de la plantilla i de CaixaBank creiem que la negociació ha d’aclarir-se d’una vegada.

En aquests moments la crispació i indignació de la plantilla va en augment, i arriba a ser insostenible. CCOO volem avançar en la negociació i per a això és necessari:
– Eliminar de la negociació les sortides forçoses.
– Eliminar l’amenaça de la mobilitat forçosa de la taula vinculada a les extincions.
– Plantejar condicions econòmiques acceptables. CCOO no posarem una xifra mentre no decaigui el primer, així que sol·licitem que vagin millorant-la i que treguin qualsevol plantejament forçós i  de mobilitat de la taula.
– Pactar prejubilacions per als propers anys, amb el criteri de més edat a l’hora d’establir calendari de sortides.
– Podem parlar de promoció i moltes altres més coses vinculades i donar solució a part dels plantejaments i necessitats per als propers anys, però NO en aquestes condicions de xantatge.
– No empitjorarem els acords signats; les modificacions d’horari ho fan i afecten 2 acords signats el 2017 (STORES i S1) i el 2018 (In Touch).

Si s’aclareixen aquestes incògnites, CCOO podrem parlar seriosament d’una vegada.

La propera reunió serà el dijous 21 de febrer a Madrid.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 14 de febrer de 2019