Les oficines del CITE a Catalunya han rebut 15.935 visites durant el 2018

Memòria del CITE 2018


Foto El dimecres 6 de febrer de 2019 s'ha presentat en roda de premsa la Memòria 2018 del Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers (CITE) de CCOO de Catalunya.

Durant l’any 2018, les oficines del CITE a Catalunya han rebut 15.935 visites. Això ha comportat que s’hagin atès 11.381 persones, que han plantejat 26.797 consultes. La mitjana de visites per persona ha estat d’2,35 i la de consultes per visita de 1,68. Volem destacar l’elevat nombre de visites i de consultes realitzades com a indicador de la feina feta pels nostres assessors i assessores a la xarxa d’oficines del CITE arreu de Catalunya.

Feu clic per veure:
-la Memòria 2018 del CITE
-el resum de la Memòria 2018 del CITE
-la presentació de la Memòria 2018 del CITE
-les declaracions de Toni Mora, secretari de Política Territorial, Acció Social, Barcelonès i Migracions de CCOO de Catalunya, i Carles Bertran, director del CITE de CCOO de Catalunya, efectuades a la roda de premsa del dimecres 6 de febrer de 2019

Dades segmentades per cada una de les oficines:

Barcelona - Saier
Berga
- Canovelles
Castellar del Vallès
Cerdanyola del Vallès
Cornellà de Llobregat
Gavà
Granollers
L'Hospitalet de Llobregat
Igualada
Manlleu
Manresa
Martorell
Mataró
Molins de Rei
Pineda de Mar
El Prat de Llobregat
Premià de Mar
Ripollet
Rubí
Sant Cugat del Vallès
Sant Feliu de Llobregat
Santa Coloma de Gramenet
Tarragona
Terrassa
Vic
Vilafranca del Penedès
Vilanova i la Geltrú   
06/02/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.