Accident a l’escorxador Le Porc Gourmet de Santa Eugènia de Berga (Osona)

Una trentena de persones afectades

Avui divendres, a les 8.35 hores del matí, s’ha produït un accident a les instal·lacions de Le Porc Gourmet a l’escorxador de Santa Eugènia de Berga (Osona), derivat d’una reacció química immediata amb un núvol irritant a l’exterior davant de l’edifici de l’escorxador.

Com a conseqüència d’aquest accident, hi han hagut d’intervenir els serveis d’emergència i unes 30 persones han hagut de ser ateses en un espai habilitat, per picors als ulls i irritacions diverses. 9 treballadors han estat derivats a l’Hospital Universitari de Vic i 6 persones al CAP de Santa Eugènia. Aquest incident ha estat provocat per la mescla d’hipoclorur sòdic i clorur fèrric.

Davant aquest incident, des de CCOO d’Indústria de Catalunya exigim una ràpida i eficaç recerca del que ha ocorregut, i com a sindicat sol·licitarem tota la informació necessària per a aclarir aquests fets que no poden tornar a succeir.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 25 de gener de 2019