Demà dimarts, 11 de desembre, a les 18.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona

Presentació del llibre 'La revolución tranquila'


Demà dimarts, 11 de desembre, la Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya i la Fundación 1 º de Mayo de CC. OO. organitzen la presentació del llibre La revolución tranquila, de Bruno Estrada, adjunt al secretari general de CC. OO. (llibre prologat per Joaquín Estefania i editat per l’editorial Bomarzo).

Al llibre es reflexiona sobre com l’esquerra pot recuperar l’hegemonia cultural perduda des de finals del segle passat, a partir d’un procés social més complex que en el passat, ja que el treball no ocupa el mateix espai de centralitat que ara fa un segle.

L’acte es farà demà, a les 18.00 hores, a l’Espai l’Assemblea de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16, soterrani) i, a més de l’autor, hi intervindran Pere Rusiñol, periodista d’Alternativas Económicas; Paola Lo Cascio, historiadora i politòloga, i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 10 de desembre de 2018

Agenda:
Dimarts, 11 de desembre, de 2018
a les 18.00 hores
Espai l’Assemblea CCOO - Via Laietana, 16, soterrani. BCN
10/12/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies