A CCOO de Lleida volem redactar bons whatsapp i correus electrònics

El 4 de desembre va tenir lloc a Lleida, a la seu del sindicat, el Taller de redacció de convocatòries per whatsapp i correus electrònics. Les delegades i delegats que van assistir al curs van aprendre com fer uns whatsapp i uns correus electrònics amb un cert grau de formalitat, allunyats de la familiaritat que permet el mitjà, però usant tots els recursos que aquestes plataformes permeten i que les fan tan atractives.

Tona Codina, experta en màrqueting, publicitat i comunicació comercial, fou l’encarregada de dur a terme aquesta activitat formativa i com és habitual en aquests tallers es combina la part teòrica amb la part pràctica, perquè les persones assistents puguin veure quins són els seus encerts i els seus errors a l’hora de comunicar-se.

La sessió va ser molt participativa, i va servir per resoldre molts dubtes i per posar en comú diferents aspectes de l’ús del whatsapp i del correu electrònic. Amb aquesta mena d’actuacions, el Servei Lingüístic de CCOO de les Terres de Lleida, que és qui ha organitzat l’activitat, continua treballant per assegurar que les tasques de comunicació es facin, cada vegada més, de forma pertinent i rigorosa, i, sobretot, amb una bona qualitat lingüística.