La plantilla d'Endesa es mobilitza a Lleida per un conveni just


Foto Les treballadores i treballadors d’Endesa continuen mobilitzant-se arreu del territori per reivindicar unes condicions laborals dignes i un repartiment més just dels beneficis, davant el bloqueig de les negociacions del conveni col·lectiu de l’empresa. Aquest dijous, 29 de novembre, ho faran al costat de la seu d’Endesa a Lleida (crta. N-240, km 88,5), entre les 15 i les 16 h.

Després de 43 reunions, les negociacions continuen en un punt mort davant els plantejaments de retallades de drets i condicions laborals per part d’Endesa. Avui hi ha prevista una nova reunió i si la situació no es desencalla es convocaran noves accions de protesta.

CCOO d’Indústria de Catalunya donem suport a aquestes mobilitzacions i instem la direcció de l’elèctrica a reconsiderar el seus plantejaments per desencallar les negociacions del conveni, alhora que li exigim un repartiment més just dels beneficis, perquè aquests repercuteixin també en els treballadors i treballadores que els han generat.
28/11/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies