Nova concentració de protesta per exigir a Endesa el desbloqueig de les negociacions del conveni col·lectiu


Davant el bloqueig de les negociacions del conveni col·lectiu d’Endesa, les seccions sindicals de CCOO, UGT i SIE han convocat una nova mobilització per manifestar el seu rebuig al posicionament de la companyia i per exigir un conveni que permeti recuperar els drets perduts i avançar en la millora de les condicions laborals de la plantilla.

Coincidint amb la celebració del V Congrés Nacional de Directius, que acull el CCIB avui i demà i del qual Endesa n’és un patrocinador d’or, els tres sindicats han convocat una concentració aquest dijous, 22 de novembre, entre les 9 i les 12 hores, a les portes d’accés del congrés (plaça de Willy Brandt, 11-14, de Barcelona), ja que és el dia que hi ha prevista la intervenció del conseller delegat d’Endesa.

Reivindiquen un conveni just per als treballadors i treballadores d’Endesa que garanteixi el poder adquisitiu de tota la plantilla, la recuperació dels drets socials que s’han retallat en els darrers anys, la recuperació de les estructures professionals, la millora dels horaris i de la conciliació, així com un repartiment dels beneficis perquè aquests reverteixin sobre els treballadors i treballadores que els han generat.
21/11/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies