CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya han registrat la convocatòria de vaga al sector públic de la Generalitat

Prevista per al dimecres 12 de desembre de 2018

Avui, 19 de novembre, CCOO i UGT hem presentat al Registre de la seu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies del c/Sepúlveda, 148-150, de Barcelona, la comunicació de vaga general de 24 hores als serves públics i concertats de la Generalitat i universitats públiques el pròxim 12 de desembre.

CCOO instem al Govern a retirar la insultant proposta de no recuperació de les pagues fins el 2026, i a que faci una que reculli el que ja vam acordar: recuperar enguany un mínim del 10% de la paga de 2013, complir amb la resolució del Parlament perquè en 2 anys retorni les pagues de 2013 i 2014, i un calendari de retorn de la resta de drets i retribucions arrabassats des del 2012.

El Govern té la possibilitat de reconduir el conflicte, amb propostes en la Mesa en aquest sentit: O acord -i compliment- o conflicte.

CCOO entenem que és el moment d’avançar tots junts en la lluita per revertir les retallades que estan afectant al conjunt de treballadores i treballadors de la Generalitat de Catalunya i serveis concertats, així com de les universitats públiques, per a recuperar els drets i les retribucions que ens han arrabassat a tots nosaltres. Aquesta lluita per la recuperació de les dues pagues robades i altres drets ens uneixen a més de 250.000 persones treballadores. Ara més que mai la lluita ha de ser compartida i creiem que cal enfortir-la, per això demanarem als sindicats representatius al sector públic que se sumin a la convocatòria.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 19 de novembre de 2018

Feu clic per veure el vídeo amb les declaracions de Montse Ros, secretària de Comunicació Integral i Finances i portaveu de CCOO de Catalunya, efectuades el dilluns 19 de novembre de 2019.