SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL 61/2018


La sentència del ple del Tribunal Constitucional declara la nul·litat en part del Reial Decret llei 5/2013 de 15 de març.

El Reial Decret Llei 5/2013 va introduir, entre altres mesures, que per percebre l’ajuda de majors de 55 anys s`ha de valorar les percepcions de tota la unitat familiar i no només dels ingressos del beneficiari.

La nul.litat de part del decret provoca que aquest requisit de valorar les retribucions de la unitat familiar no sigui aplicable, ni exigible.

Podeu accedir al text de la sentència.

 

veure arxiu
10/07/2018

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.