XIV edició de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC)

Dies 4, 5 i 6 de juliol, a la Sala Brigades Internacionals d’UGT a Barcelona (rambla de Santa Mònica, 10)

Del 4 al 6 de juliol tindrà lloc, a la Sala Brigades Internacionals d’UGT a Barcelona (rambla de Santa Mònica, 10), la XIV edició de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC).

L’obertura es farà el dia 4 a les 9.30 hores a càrrec de Jordi Serrano, rector de la UPEC, els secretaris generals de CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya, Javier Pacheco i Camil Ros, respectivament, i Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, que donaran pas a la conferència inaugural (10.30 hores) titulada “Diàleg des dels miralls trencats” amb John Carlin i Laura Rossel.

En els tres dies també hi participaran, entre d’altres, Joan Tardà, Yolanda Díaz, Juan Carlos Monedero, Javier Pérez Royo, Oleguer Presas, Vicenç Navarro, Miquel Iceta, Xavier Domènech, Ester Capella, Montserrat Tura, Mireia Vehí, Alena Arregui, Carles Santacana, Oriol Lladó, Bruno Estrada, Sara Berbel, Daouda Dieye, Mònica Clua-Losada, Berta Barbet, Arantxa Tirado, David Casassas, Lina Gàlvez, Antoni Gutiérrez-Rubí, Cristina Santos o Joaquín Pérez Rey.

El lema d’enguany és “El futur del treball: utopia o distopia?”, i per accedir al programa complet o inscriure’s cal accedir al web de la UPEC: http://upec.cat/

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 3 de juliol de 2018

Agenda:
Dimecres 4, dijous 5 i divendres 6 de juny, de 2018
a partir de les 9.30 hores
Sala Brigades Internacionals UGT – Rambla Santa Mònica, 10. BCN