Full informatiu per a delegats i delegades de prevenció inclòs en la convocatòria d'accions transversals AT2017-0108

Recursos per a l'acció quan estem en incapacitat laboral (IT)


Foto Els últims anys s’han produït una sèrie de canvis normatius en la regulació de la baixa per incapacitat temporal (IT), els quals s’han fet de manera continuada i constant, i amb cada canvi s’empitjora la situació del treballador o treballadora quant al dret que té a una prestació pública.

L’objectiu d’aquest full informatiu és recollir els nous canvis normatius perquè els delegats i delegades de prevenció puguin oferir als treballadors i treballadores als quals representen informació, assessorament i suport en la defensa del seu dret a la salut mitjançant la IT.

Català
Castellà

Aquesta fitxa s'emmarca en el projecte de la Fundación Estatal para la Prevención de Riesgos Laborales, FSP, en la convocatòria d'accions transversals AT2017-0108.


Finançat per:
Ministerio de Empleo y Seguridad Social. Fundación Estatal para la Prevención de Riesgos Laborales. 
25/06/2018

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.