Full informatiu per a delegats i delegades de prevenció inclòs en la convocatòria d'accions transversals AT2017-0108

Vigilància de la salut: "la injustament ignorada"


Foto La vigilància de la salut és la disciplina que en l’àmbit de la prevenció de riscos laborals representa aquell conjunt d’activitats que inclouen la recollida, l’anàlisi i la interpretació sistemàtica de les dades de salut dels treballadors i treballadores amb la finalitat de protegir-los la salut i prevenir les malalties derivades del treball per influir i orientar l’acció preventiva de l’empresa.

L'objectiu d'aquest full sindical és fer reflexionar i proporcionar eines sindicals sobre la utilitat de la vigilància de la salut per aconseguir canviar les condicions de treball a les empreses.

Català
Castellà

Aquesta fitxa s'emmarca en el projecte de la Fundación Estatal para la Prevención de Riesgos Laborales, FSP, en la convocatòria d'accions transversals AT2017-0108.


Finançat per:
Ministerio de Empleo y Seguridad Social. Fundación Estatal para la Prevención de Riesgos Laborales. 
25/06/2018

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.