CCOO fa una crida a participar a la manifestació “Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!”

Diumenge, 15 d’abril, des de la plaça d’Espanya de Barcelona, amb la participació de Javier Pacheco, secretari general del sindicat

Diumenge, 15 d’abril, l’Espai Democràcia i Convivència -en el qual s’inclou CCOO de Catalunya- convoca una manifestació a Barcelona amb el lema “Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!” coincidint amb els 6 mesos de l’empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

Començarà a les 12.30 hores a la plaça d’Espanya, en direcció a l’avinguda del Paral·lel. A l’avinguda Paral·lel, 59 (a l’alçada del Teatre Apolo), punt de trobada de la gent de CCOO, hi serà, a partir de les 11.30 hores, Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, per atendre als mitjans de comunicació que ho requereixin.

Més informació a internet:
https://www.ccoo.cat/noticia/215802/lespai-democracia-i-convivencia-convoca-una-mobilitzacio-amb-el-lema-%e2%80%98pels-drets-i-les-llibertats-per-la-democracia-i-la-cohesio-us-volem-a-casa-coincidint-amb-els-6-mesos-de-lempresonament-de-jordi-cuixart-i-jordi-sanchez

Per acreditar-se, cal enviar un correu electrònic a Gemma Balsera, d’Òmnium Cultural: [email protected].

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 13 d’abril de 2018

Agenda:
Diumenge, 15 d’abril, de 2018
11.30 hores (declas); 12.30 hores (manifestació)
Avinguda Paral·lel, 59 (Teatre Apolo). Barcelona