Cinefòrum amb 'I, Daniel Blake'


Foto Acció Jove - Joves de CCOO de Catalunya ha organitzat un cinefòrum sobre la pel·lícula I, Daniel Blake, del director britànic Ken Loach. L'acte tindrà lloc el dijous 12 d'abril de 2018, a partir de les 18 hores, al Casal Pere Quart de Sabadell, i s'hi podrà veure la pel·lícula i participar en un debat posterior.

"Daniel Blake, un fuster de Newcastle-on-Tyne de 59 anys, acaba de patir un infart. Seguint el consell de la seva doctora, que li recomana d'abandonar la seva feina, Daniel és incapaç de trobar-ne una altra. Mentre demana assistència pública a l'administració coneix la Katie, una mare soltera que ha sigut sancionada per l'agència de col·locació i no arriba a poder alimentar els seus fills. Junts, intenten trobar una sortida a la seva precària situació. Mentre que Daniel no perd l'esperança d'obtenir una renda per invalidesa, Katie accepta tota mena de feines en negre."

Feu clic per veure el cartell del cinefòrum I, Daniel Blake
22/03/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies