Voluntariat per la llengua 2018

Hem començat el 2018 amb la constitució de 4 noves parelles lingüístiques, formades majoritàriament per alumnat del CFA Manuel Sacristán. Aquestes parelles s’adhereixen al programa del Voluntariat per la llengua (VxL), impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través de CCOO de Catalunya, i, específicament, a través del seu Servei Lingüístic, amb la col·laboració estreta del CFA Manuel Sacristán.

El funcionament és senzill: la parella, formada per una persona que parla català habitualment (voluntari/ària) i una persona que vol practicar-lo (aprenent/a), queda 1 hora per setmana per conversar. La idea és que ho facin en entorns distesos, com si fossin amics. De fet, al final, moltes d’aquestes parelles arriben a ser-ho.

A banda de recórrer al canal habitual per apuntar-vos al programa ([email protected]), des del gener teniu l’opció d’emplenar el full d’inscripció i dipositar-lo a l’urna que trobareu al vestíbul de la seu de CCOO de Catalunya a Barcelona (Via Laietana, 16, Barcelona). Posteriorment, el Servei Lingüístic es posarà en contacte amb vosaltres a fi de trobar una persona voluntària o aprenenta amb qui pugueu formar una parella lingüística, així com de fer-ne el seguiment posterior.