S'han perdut places en les darreres convocatòries d'oferta d'ocupació

Convocatòria de tres dies de vaga parcial al mes de març del personal de RENFE a Catalunya


La Direcció General del Grupo RENFE i RENFE Viajeros, S.A. s’ha oblidat, una vegada més, dels treballadors i treballadores de Catalunya.

En les dues últimes ofertes d’ocupació dels anys 2016 i 2017 a RENFE les places han estat insuficients i centralitzades en la seva majoria. En total, en les dues últimes convocatòries d’oferta d’ocupació s’han perdut més de 40 places.

A tot això, i amb les convocatòries encara obertes, cal afegir que s’han perdut més de 30 places de canal de venda de terminals de viatgers i estacions de Rodalies, amb la majoria de treballadores i treballadors sense poder realitzar la formació necessària per a interventor per falta de relleus, i amb la intenció de RENFE Viajeros, S.A. de privatitzar el servei.

Davant aquest panorama, CCOO Catalunya ha decidit convocar a tots els treballadors i treballadores de RENFE Viajeros, S.A. a tres dies de vaga parcial, els dies 19, 21 i 28 de març, per pressionar a l’empresa.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 21 de febrer de 2018
21/02/2018

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.