Què cal saber?

Tornar a la feina després del càncer de mama


Foto Quan parlem de càncer, i en particular de càncer de mama, el 45% de les dones que superen la malaltia tenen edats inferiors a l'edat legal de jubilació, per tant significa que estan en edat de treballar i que han de poder fer-ho.

Des de CCOO creiem que cal prestar especial atenció al binomi càncer de mama i treball i plantejar-nos algunes preguntes. I des de l'actiu de salut laboral de CCOO i a les empreses els i les delegades de prevenció, una vegada superat el procés de la malaltia, et podem ajudar en el moment de incorporar-te. Si vols conèixer els teus drets vina a CCOO i t'assessorarem i acompanyarem en aquest procés.

Català
Castellà
10/03/2017

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.