Decaleg d'actuació

Treballadors i treballadores especialment sensibles (TES) . Propostes per l'acció sindical


Foto La manca de prevenció té greus conseqüències per a la població treballadora. Perdre la salut no forma part del contracte. Per això, els nostres esforços han d'anar orientats a garantir drets i a millorar les condicions de treball. Però de vegades, el dany ja existeix, sigui d'origen laboral o d'origen aliè a la activitat professional. En tots dos casos, la llei preveu, com a principi de l'acció preventiva, que CAL ADAPTAR EL TREBALL A LES PERSONES I NO A L'INREVÉS.
Amb aquest full informatiu volem orientar com intervenir i com generar aquest dret de protecció addicional per a aquest col.lectiu i evitar, així, que la salut serveixi per discriminar les persones i excloure-les del mon laboral.

Català
Castellà
10/03/2017

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.