Més valor afegit per l'Escola de Formació Sindical de la CONC

L'Escola de Formació Sindical ha participat a l'itinerari formatiu per formar euroformadors i euroformadores de l'Institut Sindical Europeu (ETUI)


Foto

Un dels nostres formadors, en Josep Maria Ruiz, ha acabat l'itinerari de formació com a euroformador després de passar per tot l'itinerari proposat per l'Institut Sindical Europeu (ETUI), que ha finalitzat amb l'ETT2, al centre de formació del sindicat italià CSIL, a Florència.

Ara el nostre company forma part de la xarxa d'euroformadors de l'Institut Sindical Europeu.
L'ETUI, que depèn de la CES, porta a terme la formació sindical de quadres dels sindicats membres de la Confederació Europea de Sindicats.

L’itinerari que ha finalitzat consta de dos cursos d'euroformadors i de dos tallers que tenen com a objectiu homogeneïtzar les estratègies de formació dels sindicats membres i preparar els formadors i formadores per col·laborar amb els cursos de l'ETUI.

El fet de poder tenir un euroformador al planter de l’Escola de Formació Sindical ens dóna un valor afegit, i és per això que volem aprofitar-ho per engegar nous projectes formatius que potenciïn la formació sindical a la nostra organització.


20/09/2016

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.