Exposició a productes cancerígens en el treball: Propostes per identificar-los i per prevenir-los


Foto

El càncer és un problema de salut de primer ordre i les dades registrades confirmen que és la primera causa de mort en homes i la segona en dones. S'estima que almenys 1 de cada 10 morts per càncer té el seu origen en l'entorn laboral, però això no es reflecteix en les estadístiques oficials de les malalties professionals: Oficialment a Catalunya l'any 2015 (fins l'octubre) s'ha registrat un cas de càncer professional. Des de CCOO ens preguntem, on són la resta?

L'objectiu d'aquest full informatiu, com la guia "Cancer zero a la feina", és donar elements per sensibilitzar sobre la presència d'agents cancerígens en l'entorn laboral i donar eines per la seva identificació i prevenció a través dels drets de consulta, informació, proposta i participació dels delegats/ades de prevenció.

Català
Castellà


17/03/2016

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.