Material de CCOO de Catalunya per a la campanya del Voluntariat per la Llengua


Foto En el següent enllaç, hi trobareu el fullet que el Servei Lingüístic de CCOO de Catalunya ha editat per promocionar la campanya del Voluntariat per la Llengua al sindicat:

- Informació VxL CCOO

Si parles català normalment i vols ajudar una altra persona a agafar fluïdesa en aquesta llengua, fes-te voluntari/ària!
Si vols practicar el català i parlar-lo amb desimboltura, fes-te aprenent/a!

Només cal que tingueu 10 hores lliures per parlar en català (una per setmana). Els temes de conversa, els llocs, els dies i les hores on i quan parlar els podeu triar lliurement. El Servei Lingüístic posarà en contacte les diferents parelles i en farà el seguiment.

Aquesta campanya, a la qual CCOO de Catalunya està adherida des del 2003, és impulsada per la Generalitat de Catalunya i els seus objectius són l'aprenentatge del català, la integració de les persones nouvingudes i la creació de parelles lingüístiques que comparteixin unes hores de conversa en català. Aquesta iniciativa, a més de facilitar un interlocutor per poder conversar en català, vol incidir en els hàbits dels catalanoparlants i consolidar la idea que el català és i ha de ser llengua comuna i d'acollida.
21/01/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.