Nova convocatòria d’avaluació i acreditació de competències professionals adquirides mitjançant l’experiència laboral o les vies no formals de formació

ACREDITA’T 2015, del 27 de maig al 10 de juny

Nova convocatòria d’avaluació i acreditació de competències professionals adquirides mitjançant l’experiència laboral o les vies no formals de formació, ACREDITA’T 2015, del 27 de maig al 10 de juny.

CCOO informa dels terminis per presentar les sol·licituds, els àmbits i les famílies professionals, nombre de places, requisits i taxes que estableix aquesta convocatòria.

L’ACREDITA’T va dirigit a persones que han adquirit les seves competències professionals al lloc de treball, mitjançant la pràctica, l’experiència professional i les vies no formals de formació. Per tant, són persones que tenen les competències, però no l’acreditació oficial. Aquest procediment permet a les persones que hi participen aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses i facilita, d’aquesta manera, la seva integració laboral, la promoció professional i el reconeixement social.

Teniu a disposició els punts d’informació de CCOO de Catalunya:

– Centre de formació de persones adultes Manuel Sacristán (93 481 27 67) 
https://www.ccoo.cat/escolaadults/

– Fundació Paco Puerto (93 481 27 17) 
https://fundaciopacopuerto.cat/ 

Més informació:
Nova convocatòria d’avaluació i acreditació de competències professionals
RESOLUCIÓ ENS/968/2015, de 23 d’abril, per la qual s’aproven les bases que regeixen la convocatòria delprocediment d’avaluació i acreditació de les competències professionals adquirides a través del’experiència laboral o de vies no formals de formació per a l’any 2015.