Referèndum Ja

Davant de l'abdicació del rei, Acció Jove-Joves CCOO demanem la convocatòria d'un referèndum


Després d’unes eleccions que qüestionen fortament el paper del bipartidisme, aquest matí hem assistit a l’abdicació del Rei.

La democràcia i la qualitat de la mateixa està fortament qüestionada a Catalunya i a Espanya, i ja fa temps que des d’Acció Jove exigim el dret a decidir; a decidir el nostre futur com a Catalunya, a decidir les polítiques econòmiques que ens imposa la Troika i a decidir també si volem seguir essent una monarquia parlamentària.

Totes i tots aquells que hem nascut després dels pactes de la Transició també tenim dret a poder opinar sobre la configuració de l’Estat. Un nou pacte constitucional pot jugar un paper cohesionador socialment i intergeneracionalment parlant.

Acció Jove-Joves de CCOO de Catalunya emplacem a l’Executiu a fer una proposta de reforma constitucional més ambiciosa i transgressora que l’anunciada avui pel president del Govern. Espanya necessita una profunda reforma constitucional que sigui sotmesa a l’opinió de la ciutadania en ares d’un nou procés constituent que regeneri la democràcia i les seves institucions.

Acció Jove-Joves de CCOO de Catalunya donem suport a les diferents convocatòries que es duran a terme aquest vespre a diferents ciutats i pobles de Catalunya. 
 

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 2 de juny de 2014
02/06/2014

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.