CCOO de Catalunya i l’Assemblea Nacional Catalana signen un acord de col·laboració pel dret a decidir i la Catalunya social

El 18 de març, a la seu de CCOO de Catalunya

El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, i la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, han signat un acord de col·laboració entre ambdues entitats per treballar conjuntament a favor del dret a decidir i la Catalunya social.

CCOO som favorables al dret a decidir i en qualsevol escenari continuarem fent la nostra tasca. Pel sindicat cal fer, alhora, el debat nacional i el social.

Carme Forcadell de l’ANC ha manifestat que: “No entenem l’avenç social sense un avenç nacional. El nostre objectiu és construir un país millor i que “estem molt satisfets d’aquest conveni amb CCOO, l’avenç nacional i social són les dues cares de la mateixa moneda”.

Feu clic per veure:
– El Conveni de cooperació entre l’ANC i CCOO de Catalunya per impulsar el debat social a l’entorn de la necessitat d’exercir el dret a l’autodeterminació de Catalunya.
– L’àlbum de fotos de la signatura del conveni de cooperació entre l’ANC i CCOO de Catalunya.
– Les declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), a la compareixença posterior a la signatura, efectuada el dimarts 18 de març de 2014 a la seu de CCOO.